Azi m-am bucurat cu lacrimi

Azi am ras cu pofta si cu dureri de cap la cursurile de catalana..Mi-am amintit de cum eram eu la cursurile din tara, cand spuneam sau faceam cate o prostie si radeau toti…cu mine, bineinteles:)) Am desenat un extraterestru dupa o descriere in catalana si al  meu a fost cel mai extraterestru dintre toti,…i-am dat si un nume sugestiv…prietenii stie care:))

E frumoasa viata aici cand nu incerci sa te gandesti la ceea ce ai lasat in urma… Incerc sa ma gandesc doar la Accomodation Accomodation Accomodation… asta tot spune tipul care se acupa cu studentii straini…Insa de saptamana viitoare vom incepe cursurile si situatia va fi diferita.

Insa..voi continua sa gandesc pozitiv. As deschide o rubrica de intrebari pe blog.. Daca sunt interesanti. Puneti cele mai stupide intrebari despre tot ce se intampla aici sau pe acolo pe la voi si veti primi cele mai stupide raspunsuri! Doritori? Vorbesc stupid de serios…pe bune.

In seara asta o sa ma bucur de caruciorul de cumparaturi pe care o sa il achizitionam ca sa nu ne rupem spatele pana la supermarket… Maine o sa ma bucur de vizita organizata la un obiectiv turistic aici… Acum ma bucur ca am net si mai incolo o sa ma bucur ca am o casa… Da. Ma voi gandi si voi zambi. Tu? Ce faci?

One thought on “Azi m-am bucurat cu lacrimi

  1. Eu ma pregatesc ma trezesc, desi e 11.04 am :)).
    In alta ordine de idei, ma cherie Miha, profita din plin de experienta ta catalana. Mi-e dor un pic de facultate, prea putin de colegi:D, si deh…restul ramane doar intre noi 2;)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s