Ajută-l pe Obama să îşi scrie discursul!

Mai sunt puţine zile până când Obama va trebui să rostească discursul de inaugurare. Tu ai posibilitatea să îl ajuţi. Nu vei fi singur ci vor fi alături de tine Washington, Lincoln, JFK cât şi alţi cititori ai Slate Magazine. Tot ce trebuie să faci e să intri pe un site, să îţi faci cont şi să începi să scrii. Cât tu scrii, tehnologia MixedInk face ca să primeşti posibile sugestii, cuvinte sau fraze. Tot astfel, vei putea afla dacă alţii au gânduri similare cu ale tale. Cine ştie, poate Lincoln gândea la fel sau poate utilizai frazele preferate ale lui JFK şi nici nu ţi-ai dat seama până acum.

În aproximativ doua săptămâni, Slate Magazine va publica discursul cu cel mai bun rating. Şi cine ştie, poate preşedintele Obama va dori să îţi împrumute cuvintele. Gândeşte-te, ce ai spune în primul tău discurs dacă ai fi preşedintele Americii?

P.S. Care e de fapt şmecheria? Publicitatea din spatele discursurilor presupune că tu vei primi în continuare mail-uri promoţionale de la Slate. Pentru că de fapt, nu îţi garantează nimeni că “răposaţii” JFK şi Washington s-au întors din mormânt să te ajute pe tine să scrii un discurs pentru coloratul Obama.

Totuşi, dacă ai fi preşedintele… României, ce ai spune în prima frază din discursul tău? Dacă ai speranţe mari şi puţin sânge negru, poţi să te crezi şi preşedintele SUA. Vorba aia: “E uşor să crezi că orice copil poate ajunge preşedintele ţării dacă te gândeşti cum am ajuns unii deja!”

24 thoughts on “Ajută-l pe Obama să îşi scrie discursul!

 1. Pentru ca am primit un raspuns la textul acesta pe messenger, il redau aici si promit sa ii si raspund:
  @cel mai tare discurs pentru un bărbat e ăla dinainte de nuntă, pentru a-l convinge pe tata socru să-i dea fata….. ca să ştii… aşa că o afacere rentabilă ar fi dacă te-ai apuca să scrii discursuri din acestea, pline de ,,succesuri”!@

  Da, sora mea a fost ceruta in casatorie cu un discurs foarte special. Cumnatul meu a asteptat pana a ajuns autobuzul pe deal (el era in vale cu tata si cu sor-mea). Si cand a vazut ca vine autobuzul care trebuie i-a spus tatalui meu: #Stiti, as vrea sa ma catoresc cu fata matale!# Tata, nu a spus decat: “Bine, daca asa vreti voi.” Cumnatul s-a urcat in autobuz cu sora mea si au pleacat.

  P.S. Acum au trei masini!!! Just in case:))

 2. Cel mai tare discurs pentru un barbat e ala cand unu’ vrea s o bage in pat pe una’. In varianta romaneasca, ar suna cam asa: “Hai, fah, -n fan!”. In functie de dotarile fiecaruia, fanul e inlocuit cu masini si alte asemenea. 😀

 3. @Adrina|Merg si autobuzele? Pana la urma, tot la tara ajungi si tot in fan e cel mai bine de dormit, asa ca… de ce sa nu fii sincer de la inceput, nu?

 4. Matale de conceptul “pitzipedia”, specific new media n-auzisi? Io nu ma refeream la iubirile mioritice autentice, alea cu fanul clasic, ci la denaturarile vremilor noastre. Sau trebuia sa scriu “hai, fah, -n bmw”? 😀

  PS: Miaela, ma cheama Adriana, nu Adrina. Rusine sa-ti fie. ;))

 5. Ah…acuma ma vazut ca voi ati deviat subiectul spre casatorie ;))…fetele :)) :P…Oricum pe mine nu m-ar supara sa fiu cerut in casatorie (de fata) :))…(nu ca asta nu s-ar fi intamplat – Mihaela stie)

 6. @ E frumos discursul ala…ce spui, il publicam? Nu de alta, dar Ileana ta ar putea fi celebra cu aceasta ocazie. SI oricum, am castigat pariul ca iti fac rost de femei care sa te ceara in casatorie, insa tu nu mi-ai oferit nimic in schimb. A.. sa nu uit…francezi cu esarfe mov. Atat:(

 7. Pentru Adrina : Erau chiar 3 cereri in casatorie…Nu erau din strafundul inimii…asa ca a trebuit sa le refuz…
  Pentru Mihela : Lasa-ma sa te corectez.Francezi gay cu esarfe si sapcutze mov dezbracati cu laptopul in bratze 😉

 8. @ Sinner| Adriana se cheama fata. Dar vreau cererile in casatorie. Macar aia de la Ileana. Oricum, erai tu langa mine sa ma aperi de francez-ul… care era tot al tau!

 9. @ Sinner| Hai sa iti public o cerere in casatorie, ca e pacat de discurs:

  buna dimineatza ioane…sper ca nu ti surprindi meilu meu pre tare da di cand tem vazut la mihaiela in avatar m am indragostit di tini si nu mai poci sa dorm noaptia din cauza ca imi apari imaginea ta fermiecatoari in minti…
  ioniele…esti barbatul cu care as vre sa mi pitrec o mare parti a vietii…esti pt mini barbatu idial…si as vre sa ne cunoastiem…nu npot sa ti uit…inima me esti a ta…ioane…ca sa nu mai lunjim povestea iasta…VREI SA FII AL MIEU SOT?
  ti sarut din departatul iasi cu mult drag…sa ai o zi supierba:)
  a ta pientru vecie ….ILEANA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s