Imigranţi dezbracaţi, negri şi căutaţi

“Vreau să uit de calendare cu pompieri dezbrăcaţi”. Aşa declara un fotograf spaniol în urmă cu două luni. În concluzie, a făcut o şedinţă foto mai puţin obişnuită. În cadrul ei, mai mulţi imigranţi subsaharieni au fost invitaţi să îşi dea o parte din haine jos. O parte din rezultat îl expun mai jos:

Daţi un ban pentru un african!
Daţi un ban pentru un african!

Fotografiile nu conţin scene mai “fierbinţi” (aviz amatorilor de discuţii privitoare la persoanele de culoare). S-a încercat evitarea problemelor legate de religie sau discriminare.

Cei 12 imigranţi, strâng cartofi şi ceapă de pe câmpurile spaniole. Dar, cum este criză, mulţi dintre ei nu au de lucru. În concluzie, cei aproximativ 500 de euro de persoană (rezultaţi în urma vânzării a 1000 de calendare) le vor prinde numai bine, mai ales că nu sunt obişnuiţi cu frigul.

Amatorilor de calendare cu pompieri (search-urile pe blogul meu au in top asemenea cereri) le sugerez să încerce şi alte modalităţi de a stinge focul inimii… în culori mai închise.  Cât despre imigrantul meu (ca să evit întrebările) vă pot spune că deocamdată nu pozează decât pentru un singur fan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s