Better Business Blogging sau cum să îţi blogarizezi afacerea

Ce este Better Bussines Blogging?

Better Bussines Blogging (Blogging pentru afaceri mai reuşite, într-o încercare de traducere). Blogul se adresează celor care doresc să îşi aducă afacerea în domeniul online sau celor care cred că emarketingul este important pentru afacerea lor. Încă de pe prima pagină, misiunea blogului pare a fi foarte bine definită. “Ieşi afară din mulţime” (Stand out from the crowd) este headerul de prezentare al blogului. Apoi, avem indicaţii referitoare la blogurile de afaceri: “Utilizează blogurile de afaceri şi noile media pentru a-ţi creşte notorietatea online şi pentru a fi în contact cu cei care îţi sunt clienţi”. De aici, ne dăm seama că cititorii blogului trebuie să fie micii oameni de afaceri sau cei care se ocupă de promovarea afacerilor lor, precum şi cei interesaţi în domeniul emarketing şi business bloging.

Cine postează?

Semnează cu Mark White şi publică pe www.betterbusinessblogging.com. White oferă consultanţă în materie de emarketing şi bloguri pentru companiile mici şi mijlocii din Marea Britanie şi Europa. Specialistul în marketing este membru al eMarketing Association şi Google Advertising Professional. Datele de contact ale lui Mark White pot fi găsite cu uşurinţă de pe trimiterea la pagina cuprinzând o prezentare a sa. Acest lucru este esenţial pentru un business blogger, de aceea White poate fi contactat atât pe mail cât şi pe Twitter şi Linked-In.

Conţinut

Better Business Blogging pare să fie răspunsul la toate întrebările legate de afaceri promovate sau susţinute cu ajutorul blogurilor. Aici poţi găsi sfaturi despre cum îţi poţi face propriul blog, cum să postezi, ce legături să oferi, cum poţi să îşi restilizezi blogul sau cum să îşi mulţumeşti clienţii în ceea ce priveşte comunicarea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s