Vor să mă trimită la Viena!

Am primit un cadou atât de special azi. Anca, Monica şi Florin mi-au oferit un ghid turistic al oraşului Viena, în timpul meciului de fotbal România-Austria. Ghidul dorea să spună că ei îmi oferă o excursie la Viena, că pot pleca împreună cu AMiCUS pentru şapte zile în Austria. Am fost atât de emoţionată că am uitat să le mulţumesc.

Este interesant cum a pornit totul. Eu i-am spus Monicăi de Edvin şi de blogul său. Monica i-a citit postul despre Viena şi probabil, s-a decis să îmi facă o surpriză. Eu nu ştiu decât că ei au încercat să îl contacteze pe Edvin, însă nu au reuşit. Şi atunci, mi-au spus: “Sună şi spune că mergi şi tu.”

Locuri, în mod oficial, nu mai sunt. Aşa mi-a spus Edvin. Totuşi, mai există nişte posibilităţi, în caz că se răzgândeşte cineva. Şi totuşi, a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. Şi sincer, chiar dacă nu voi reuşi să merg la Viena, tot cel mai frumos cadou va rămânea. Ce poţi să îţi doreşti mai mult decât ca cei la care ţii, să te facă fericită, fără ca tu să le spui ce ţi-ai dori?

Va continua…

Advertisements

2 thoughts on “Vor să mă trimită la Viena!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s