Susan Boyle: vocea fără picioare lungi şi corp sexi

Susan Boyle. La momentul actual, britanica este în topul vizualizărilor pe YouTube după ce a uimit juriul de la Britains Got Talent 2009.  Venise ca orice concurent şi declara la început: “Visul meu este să devin cântăreaţă profesionistă.” Publicul a râs a dispreţ, juriul a comentat la vestea că femeia are 47 de ani, iar Susan… a început să cânte:

Şi atunci, nu a mai contat că oraşul din care venea Susan e de fapt o colecţie de sate. Nu a contat că femeia nu avea corp de divă sau picioare de fotomodel. Tot ce a contat a fost vocea, una dintre cele mai impresionante voci descoperite până acum.

Emoţionată, încurcată şi vizibil bucuroasă de reuşita ei, Susan doreşte parcă să fugă din scenă. Juriul o chemă şi o felicită. Susan mulţumeşte. Da,  I Dreamed the Dream, piesa interpretată, a fost suficient de puternică pentru a-i împlini visul.

Se pare că în 1999, Susan a mai înregistrat o piesă pe un CD, în scopuri caritabile. Melodia interpretată atunci,  a rămas necunoscută până acum, cânt Susan a triumfat la Britains Got Talent 2009. Totuşi, Cry me a river, by Susan, merită toată atenţia:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s