Cum a descoperit Newton focul şi Simona Sensual valoarea lui Pi=1.41

Un studiu interesant efectuat de OnePoll arată că unul din 10 copii (britanici), aflaţi în ciclul primar şi secundar de şcoală, crede că telefonul a fost inventat de către regină sau de către Charles Darwin sau de către Noel Edmonds.

Şi mai interesant e studiul în momentul în care micuţii sunt întrebaţi cine a fost primul om pe lună. Răspuns: “Star Wars character Luke Skywalker or Richard Branson”. Mai departe, din cei 1000 de copii cărora li s-a aplicat chestionarul, 600 cred că Isaac Newton a descoperit focul.

Alţi 160 cred că el a descoperit Internetul sau sistemul solar în America. Toate bune şi frumoase, pentru că majoritatea dintre copii au declarat că ar dori mai degrabă să câştige un premiu pentru ştiinţă decât X Factor.

Nu ştiu cum stăm noi cu ştiinţa sau pe câţi interesează care este gradul de cunoaştere a micuţilor. Noi, în schimb promovăm o Simona Sensual care crede ca valoarea lui Pi e 1,41 dar ştie teorema lui Pitagora. Apoi, ne interesăm care manelist şi-a mai dat bacul sau câte clase are Gigi Becali.

Până la urmă, cred că ar fi interesant studiul acesta să fie aplicat oamenilor politici. Răspunsurile ar lăsa probabil cu gura căscată pe orice muritor de rând care are habar că Norvegia nu e republică, iarna nu-i ca vara sau Eba ca Udrea. În rest, să trăiţi bine, măi dragă hahalerelor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s