Căsuţa noastră, cuibuşor de apării cu mănuşi mai cenuşii

Dacă doriţi să vă închiriaţi o casă, să vă cumpăraţi una sau să staţi în regim hotelier într-o casă, Olanda oferă o specie deosebită de case: Casa de pe barcă. Da, este vorba despre bărci transformate în locuinţe sau hoteluri. Pe marginea râurilor şi în porturi aceste care sunt o adevărată încântare.

Spre exemplu, această căsuţă din Amsterdam care funcţionează pe post de hotel. Are o capacitate de 14 persoane şi toate condiţiile sunt respectate. O menţiune importantă este aceea că pentru această căsuţă trebuie să plăteşti cam 400 de euro pe noapte.

Însă, nu toate casele de acest gen sunt destinate turiştilor. Unele sunt chiar locuite de oamenii din oraşe sau sate.

 

 

 

 

Trebuie să recunosc că nu am descifrat mesajul următoarei fotografii care reprezintă decorul din faţa unei astfel de locuinţe. E ca şi cum ţi-ai face în curte un pom de Crăciun cu mănuşi să nu-ţi fie frig niciodată!

One thought on “Căsuţa noastră, cuibuşor de apării cu mănuşi mai cenuşii

  1. Mesajul e clar: “ba fumatule!, cand intri aici tre sa te porti cu manusi, daca nu iti arunc manusa-n fata si ai sa vezi tu mai apoi pe unde scoti cama(nu)sa” ori poate e pentru vizitatori ca al’de mine, d’astia care vin din desert si pana nu se fac 35 de grade (adica never) poarta manusi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s