Prin Olanda cu ING, Shell, TNT, KLM

Azi ne vom plimba puţin prin economia şi companiile olandeze. Vom călători cu KLM care rămâne Royal Dutch Airlines şi după fuziunea cu Air France. Fondată în 1919 este cea mai veche companie aeriană din lume care şi-a păstrat numele. Nu pot uita vara trecută când lângă aeroportul din Schiphol am urmărit cum aterizau lângă noi avioanele KLM.

Lumina şi echipamentul electronic pentru călătorie sunt asigurate de către Philips, una dintre cele mai mari companii de electronice din lume. Avem tot ce ne trebuie de la cei care sunt părinţii Blu – Ray.

De la avioane la sol cu TNT, serviciul poştal olandez cunoscut şi recunoscut în toată lumea ne aduce produsele de care avem nevoie. Produsele sunt tot olandeze la originea producătorului pentru că sunt de la Unilever. Compania Unilever a fost creată în 1930 când un producător de săpun din Marea Britanie şi unul de margarină în Olanda au fuzionat şi au creat o serie de produse cum ar fi: Lipton, Knorr, Lux, Rexona, Dove sau Becel.

Dacă vrem să mergem cu maşina, carburantul îl cumpăram cu siguranţă de la Shell. Unităţile Shell sunt respectate şi căutate în Olanda şi s-a nimerit să le vizităm şi noi din când în când.

Şi pentru că intenţionăm să rămânem mai mult prin zonă, apelăm la Randstad Holding pentru a ne găsi un loc de muncă. Asta dacă dorim un loc de muncă temporar şi flexibil pentru început sau consultanţă de HR.

Banii pe care îi mai câştigăm îi investim cu ING că tot cu ei facem banking şi în România. Luăm însă în considerare şi o colaborare cu ABN AMRO . Iar pentru relaxare cu prietenii, după muncă şi economii, Heineken merge numai bine.

 

Deci, momentan… economii la maxim pentru vise de împlinit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s