1500 de lei pentru inimă!

Tanti Angela este infirmieră la un spital în Iaşi. Tanti munceşte şi încearcă să supravieţuiască într-o Românie interesant de interesată despre care nu e nevoie să mai facem comentarii. Problema pe care o are tanti este una pe atât de simplă, pe atât de complicată: în urma unor investigaţii medicale s-a descoperit că tanti are nevoie de o valvă la inimă (am tot diagnosticul şi biletele şi tot ce mai trebuie în acest caz, scriu doar pe înţelesul tuturor).

Problema pe care o mai are tanti e că nu are banii necesari să facă această operaţie şi în timp ce se chinuie să strângă, se simte din ce în ce mai rău şi ar putea să nu mai poată să lucreze. Ceea ce, la 50 de ani nu e tocmai un lucru de dorit. Costul operaţiei este mare pentru ea: 3000 de lei. Tanti Angela a reuşit să strângă şi mai are şi promisiuni de a  strânge 1500 de lei. Restul de bani însă… nu îi are sub nicio formă.

Aflând de povestea ei, îmi rog şi eu prietenii şi conoscuţii să mai facem o faptă bună şi să o ajutăm să trăiască mai departe puţin mai fericită. Am uitat să vă spun că tanti a mai fost programată pentru intervenţia chirurgicală de 2 ori până acum în interval de 4 luni, dar pentru că nu a avut banii necesari intervenţia nu a avut loc. De menţionat că pe biletul de trimitere scrie (intervenţia se confirmă telefonic, semn că se mai întâmplă astfel de cazuri).

Main point: Tanti Angela e programată pentru operaţie în data de 16 mai. Mai e puţin până atunci, dar mult pentru cei care vor să ajute. Şi am încredere că putem reuşi să o ajutăm.

Mai jos, datele de contact cu rugămintea de a-mi scuza insistenţa:

RO88INGB0000999902111696

Mihaela Măriuţanu

Advertisements

2 thoughts on “1500 de lei pentru inimă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s