Azi e zi de veşti bune şi de amintiri

Dragii mei, azi e o zi importantă pentru mine şi tristă şi veselă şi cu de toate.

Doamna cu operaţia de inimă a reuşit în sfârşit să treacă cu bine peste toate examenele medicale şi acum e programată pentru operaţie pe 20 iunie, luni. Să ne rugăm să fie bine şi să suporte intervenţia chirurgicală. Ea vă mulţumeşte încă o dată celor care au ajutat cu bani şi cu gânduri bune şi eu voi reveni cu amănunte aici de îndată ce aflu mai multe.

Pe alte planuri, se pare că lucrurile încep să se mişte cumva. Am reuşit să trec cu bine în sfârşit de examene şi se pare că îmi voi susţine disertaţia totuşi. Prefer să nu îmi amintesc toate peripeţiile acestor 2 ani de zile petrecuţi la FEAA. Nu pot comenta din postura de victimă nici din aceea de călău pentru că aş fi subiectivă. Îmi rămân totuşi multe întrebări şi sper să le găsesc răspunsul mai spre sfârşitul susţinerii lucrării de disertaţie.

Singurul care nu e să se bucure şi să plângă cu mine e tata. Şi deşi scriu rar de el, nu pot să îmi amintesc că azi se împlinesc 14 ani de când nu mai e să îmi aducă coroniţe la sfârşit de an şcolar, nici batoane de ciocolată sau pepene roşu de la piaţă. Şi uneori mă gândesc că ar fi mândru de mine şi  uneori mă gândesc că m-ar înţelege şi m-ar iubi în continuare aşa cum sunt eu cu bune şi rele. Şi uneori chiar mă gândesc la el aşa, toată ziua, fără să spun la nimeni.

Dar deocamdată, pentru că tata e în deal şi nu se mai întoarce, la fel şi amintirile, şi cursurile la master, şi problemele… nu îmi mai rămâne decât să continui să scriu. La partea practică a tezei.

 

See you 🙂

One thought on “Azi e zi de veşti bune şi de amintiri

  1. Ma gandesc ca e deja mandru tine- era inca de pe vfremea cand a certat-o pe D-na invatatoare… Si nu se mai intorc multe dar fac atat de bine parte din noi incat nu ne putem gandi la trecut. Spor la scris.. de toate felurile

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s