Când inspirația revine odată cu vioara lui Mihai

De vreo 2 săptămâni mă gândesc să încep să scriu despre oameni. Oamenii așa cum îmi place mie să îi definesc: frumoși la suflet, calzi la vorbă, inteligenți la încurajări și foarte dragi mie.

Cu noua asta interfață a WP-ului am observat că exită un buton care se numește Inspire me! Și la un simplu click pe el, random, mi-a căzut ca,  în lipsă de inspirație, să scriu despre un cântec care îmi place mult, povestea lui, cum mă face să mă simt și așa mai departe.

Bun, deci cântec și oameni:) Atunci ar trebui să aleg primul om din domeniul cântecului. Și atunci… îmi amintesc cu mare mare drag de Mihai.

Mihai e omul cu vioara, omul cu vocea caldă, omul cu suflet mare și cu păr atît de frumos alb pe ici pe colo. Mihai a știut mereu să mă înveselească și e primul și cred că și singurul care îmi zicea inconfundabilul Săru mâna șefa! 

Cred că ne vedem odată la 1-2 ani momentan și atunci cam din întâmplare pentru că mereu Mihai e pe undeva plecat. Dar cand ne vedem Mihai mereu zâmbește și mereu mă face să mă simt extraordinar de bine. Uite, acuma l-am tăguit pe Facebook într-o poză veche și el mi-a comentat tot în stilul caracteristic. Și cum să nu îți amintești cu drag de oameni ca el, de viori și de muzică, de copilărie sau tinerețe ( vorba lui Mihai)?

Acum Mihai face parte dintr-un proiect numit Pentatonica și vă las să vă delectați putin cu ce se întâmplă cu Mihai și vioara lui ca să înțelegeți cum stă treaba:

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s