Hai la Biciclit in IT mode: Join Levi9 for the “Ride of your Life”

Poate o parte dintre voi știți că de ceva timp sunt o foarte fericită parte a unei echipe fantastice care se cheamă Levi9. Ei bine, pe lângă faptul că sunt super mândră de băieții și fetele din echipa mea (ei știu asta, dar așa, ca să știți și voi) aș vrea azi să vă povestesc despre cea mai recentă modalitate de angajare la Levi9: Venitul la interviu cu Bicicleta + rămas cu bicicleta și cu Job-ul la Levi9 dacă ești compatibil cu minunățiile de pe aici.

De fapt, vreau să vă spun că, începând de astăzi, Levi9 oferă biciclete olandeze de colecție celor care doresc să se alăture echipei noastre. Bicicletele sunt foarte faine, sunt făcute de Vanmoof și mai multe detalii despre ele puteți găsi aici. Pentru a câștiga o astfel de bicicletă, trebuie să îți depui CV-ul pentru una dintre pozițiile disponibile și dacă vei fi angajat, te vei alătura unei echipe foarte faine și vei putea veni la serviciu cu Bicicleta ta. Mai multe detalii despre campanie aici.

Cam așa arată bicicletele în curte la Levi9:

DSC_1230

Ca să te ajut să îți grăbești plimbarea către noi, o să îți zic câteva lucruri care pe mine m-au convins să ajung aici + să îmi placă foarte mult șederea prin zonă:

  1. Există multe voie bună și energie și grijă pentru cei cu care lucrezi. Și bun simț și dorința de a face lucrurile bine.

DSC_1250

2. Exisă un foișor în curte și iarbă verde, loc de parcare pentru toți și loc de grătar – pe care chiar îl folosim.

3. Există un spirit Levi9 care bântuie fantastic de tare și de frumos prin toată clădirea și care zice cumva ca oamenii sunt foarte importanți pentru Levi9. Și invers.

DSC_1273

4. Avem pisici pe care le îngrijim.

DSC_1352

5. Există proiecte frumoase și clienți interesanți și oportunități de dezvoltare personală și profesională. Adică poți învăța foarte multe lucruri!

6. Nu e totul roz, dar îi dăm o tentă de verde și albastru pentru că lucrurile trebuie să meargă înainte. Și se muncește în general mult dar cu rezultate frumoase.

DSC_1279

7. Avem biciclete și suntem geloși pe cei care le vor primi dar cred că o să ne treacă ciuda când vom vedea ce oameni faini se vor alătura echipei.

DSC_1209

În concluzie, Hai cu noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s