Poveste despre un munte

Dormi vreo 4 ore într-o noapte și apoi te apuci să urci un munte. Pentru că lumea asta, pe care o ai în jur de vreo 500 de zile, e parte din tine. Și pentru că ți-s dragi. Și pentru că sunt cu bun simț și pentru că îi simți aproape și când te gândești la ei și atunci când se gândesc ei la tine.

Se zice că ar fi colegi de serviciu și e adevarat că sunt. Dar sunt omuleții de la care ai ce învăța în fiecare zi, oameni cu care poți urca un munte, bea o bere, comanda un tort pentru că plouă afară sau livra un proiect dificil cu aplauze. Pentru că ei pot și pentru că și tu poți cu ei.

Energia asta nu e dată nici de bani, nici de faptul că țin cu dinții la locul lor de muncă. E dată de valorile în care cred ei, valori pe care le împărtășești și tu cu familia ta. Energia asta mai e dată de prietenii cu care au crescut sau prietenii pe care i-au cunoscut la unul dintre etaje sau pe un hol de facultate. Sunt onorată să mă număr printre cei care cred în energii pozitive cauzate de zâmbetul Ancuței sau de devotamentul lui Cosmin. Mă număr printre cei care râd la glumele lui Alex dar care îl ascultă cu drag, patos și sinceritate pe Iustinian. Și pot continua pentru că știu.

Și atunci vrei să continui. Îți dai seama că se merită nopțile nedormite gândindu-te dacă te vor susține în urmatorul proiect. Pentru că știi că Levi9 e o companie diferită de la primul interviu de HR până la foișorul din curte (mai jos poze de la gratar). Și pentru că tu ai găsit un loc și incredibil de mulți oameni.

… Dragii mei, cam asta face o urcare pe munte și o energie de vreo 18+ Alexandra:)

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s