Cine-s mai frumoşi?

Cine-s mai frumoşi? Oamenii? Ploaia?

E timpul să ştiu ce ştiţi voi că e mai frumos. De aceea, pe această pagină, aştept comentarii despre tot ce e mai frumos pentru voi. Sugestii sau reclamaţii, în funcţie de cât de tare v-a udat ploaia, tot aici vă rog să aşterneţi.

În plus, dacă vă doare mâna de la scris, urât sau frumos, mai prelungiţi durerea puţin şi aşterneţi şi aici un gînd. Poate, cândva, cineva,va avea nevoie de el.

Şi dacă vreţi să mă trageţi de urechi (nu doar de 17 ianuarie sau de Mihail şi Gavril), aveţi mereu un comentariu aprobat din partea mea, pe această pagină.

Şi la final, bine aţi venit în nebunia mea virtuală. Cu cât scriu mai mult, cu atât nebunul pare mai din plastic. Însă… cine-s mai frumoşi… nebunii, oamenii, negrii, mâinile, bomboanele de ciocolată, ploaia?

 

13 thoughts on “Cine-s mai frumoşi?

 1. mda, greu de raspuns; astazi iti voi spune ca schubert e frumos, ca simfonia a doua e un delir (dar dirijata de Brueggen, nu de Wand, care e prea lent si ma enerveaza, ma face sa zic ca nu Schubert a scris asta), ca Liedurile lui sunt rascolitoare, Winterreise e totul, totul..dar azi e azi, si de asta e asa simplu..
  cred..
  asa e, nebunia ta se distileaza bine in alambicul blogului astuia :)… cu voia ta, te voi trece in blogroll-ul meu

 2. “Arta este oglinda magică pe care o creăm pentru a transforma visele invizibile în imagini vizibile. Pentru a ne vedea chipul folosim o oglindă; operele de artă le folosim pentru a ne vedea sufletul.”George Bernard Shaw

 3. hmm…citesc acest blog cand imi aduc aminte, cand ma uit prin lista de mess si te vad pe tine cu alt status, cand vreau sa citesc ceva, asa, spus direct,mai pe fata mai mult decat prevede normalul, deci, nu sunt un cititor fidel si nici nu ma arunc cu comentariile dar, il citesc, merita citit, chit ca uneori intru in lumea ta “pesimista” sau in cea a “asta e Romania mea”.
  Cand o sa-mi termin site-ul, o sa ai locul tau la recomandari.
  Imi place cum scrii si cum o scrii.
  Si imi mai plac bomboanele de ciocolata.

 4. 🙂 soarele pe fetele oamenilor in prima zi dupa echinoctiul de primavara, dimineata de duminca in sunet de rasnita de cafea si aroma de bob nici prajit, nici crud, glasul bosumflat al iubitei care il cheama la culcare la ceas tarziu, foarte tarziu din noapte, dimineata de dupa in cearsafuri sifonate, bratul puternic care nu te lasa sa te dai jos din pat… sa mai zic?

  Ti-ar trebui pachet special de hosting:D

 5. …uite ca am dat de blog ul tau in timpul unui ultim seminar plictisitor…as numara printre lucrurile cele mai frumoase..sa stii sa te bucuri de cele mai marunte lucruri care ti se intampla zi de zi…semnat titi,astept si un raspuns…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s